SCEN

Musik, Teater och Dans

Kättingsmedjan har en stark tradition av konsertverksamhet, dans- och teaterföreställningar. Salen utgör med sin rustika charm en mycket stämningsfull fond för såväl musik som teater, dans och performance. Vi ser fram emot att välkomna en stor bredd av scenevenemang!

Salens rena grund med utbyggbar upphöjd scen gör det möjligt för dig att själv välja vilken utformning som gör sig bäst för din publik. En klassisk scen och salong, arenateater eller något helt annat.
Kättingsmedjan står också till förfogande för dig som behöver en repetitionslokal, en plats för att hålla kurser eller liknande. Med fördel har lokalen använts för skivinspelningar, med anledning av akustiken som är erkänt bra.

Vi samarbetar gärna med dig som aktör för att ge ditt evenemang bästa möjliga förutsättningar. Kontakta oss, så diskuterar vi vad som kan vara möjligt för er!

Ett stort rum fylld av fiolspelande människor
Dansande par i Kättingsmedjan

Röster från aktörer som verkat i Kättingsmedjan

Boda moöökapell övar i Kättingsmedjan
"Boda mollkapell övar i Kättingsmedjan inför skivinspelning. Stor och rymlig lokal med fantastisk rymd och akustik. Det ligger dessutom isolerat från störande trafik och ljud utifrån".
Knapp Britta, Boda Mollkapell
Teater Heartbreak 2 kvinnor
“Kättingsmedjan är en sån bra plats! Att komma dit var en sån befrielse från en annan ganska tråkig vardag i stan. Själva smedjan är en sån cool byggnad och det känns spännande att få ta del av den. Och plus det att naturen och bygden runt om är så fin!”
Maja Boman-Persson, skådespelare i Teater Heartbreak